marți, 17 iulie 2012

Tra-la-la !

Azi vreau sa dezvolt subiectul "cacat".Stiu, suna urat cacat...dar pe cat e de scarbos,pe atat de mult e prezent in vietile noastre. E nelipsit din orice buda, e insirat pe majoritatea vaselor de toaleta...uneori...si pe pereti. Chiar si cand scriu...parca simt un miros.Ok! De ce un post despre cacat?
Am fost nevoita sa ma cazez intr-un camin studentesc pe perioada sesiunii (bineinteles si a restantelor). Ok...aici se desfasoara o viata foooarte...hmm, sa zic "interesanta" si, of course plina de mizerie si cacat.
Momentan o sa ma axez pe cacat. Iar am zis cacat...iar cred ca ti/vi s-a facut scarba. Uite o sa incerc sa inlocuiesc cacat cu...balanta. De ce balanta??? Tocmai am auzit o colega spunand ca e balanta. Ok...si eu sunt in zodia balanta,dar sa revenim.
Azi,dupa ce am mancat, am fumat etc.,m-a taiat balanta. Din...sa zic, sase bude...cinci erau manjite cu balanta. Scarbos. Nu puteam sa intru sa ma balansez intr-o buda balansata de altcineva,nu? Eu nu! Se pare ca alte persoana n-au nicio problema in a admira sau a adulmeca  balanta altora.
Un alt aspect pe care l-am luat in considerare a fost ca, in fata budelor era o perie de toaleta. Dar deh...tu fata finuta, tata (toata) aranjata,parfumata...nu poti sa te pretezi la a spala w.c-ul. Nu se cade. Si lasi balanta aia toata intinsa pe buda...cand revii sa te madresti..."uite,asta e opera mea", eventual ai putea face si o poza si s-o incarci pe facebook. E la moda. Si daca nu e...fa tu din asta un trend. Ma gandesc ca toata lumea ar trebui sa aiba la poza de profil,vasul de toaleta cu balanta ta.
Stiu ca exagerez.
Well, lasand la o parte pentru cateva minute balanta, sa observam un pic procesul de balansare. De aici, ma gandesc sa va ofer niste mici sfaturi in a va balansa corect.
Pentru inceput, alegeti o buda...curata (aparent). Apoi, asigurati-va ca ati inchis bine usa.(se mai intampla ca unele sa intre efectiv peste tine cand incep sa se "dezechilibreze" - adica se scapa pe ele,scuze...nu mi-a venit alt termen). Dupa ce v-ati asigurat ca nimeni nu va va deranja procesul de balansare...dotati-va cu un sul de hartie igienica. Nu conteaza culoarea, atigerea pe pielea...important e sa isi faca treaba). Ok! Acum vine partea mai dificila... Luati sulul, si intindeti cam un metru de hartie...apoi dupa ce il rupeti de sul,impaturiti-l in asa fel incat, cand in veti aseza in vasul de toaleta sa stea cumva si pe pereti (pe peretii din jurul gaurii...vasului,nu fundului);asa,acum...daca aveti noroc, hartia se va lipi oarecum de pereti...restul plutind usor deasupra apei. Pentru cei/cele care nu v-ati prins (desi tind sa cred ca nu sunteti atat de batuti in cap), rolul hartiei din buda e pentru a atentua caderea balantei "in gol" si pentru a nu avea acea senzatie ciudata cand va sar picaturi pe fund, intrebandu-va "o fi apa sau balanta?". E o senzatie nasoala.
Asa, dupa ce ati pregatit locul, urmeaza o alta tactica. Pt cei ce folosesc budele proprii, va puteti aseza fara nicio grija cu funduletzul pe capac...nici nu va trebuie prea multa hartie in vas, deoarece pana la impactul balantei cu apa...nu e o distanta atat de mare ca in cazul celor care nu folosesc bude proprii. In aceasta categorie ma clasez si eu. Ok,pentru cei in situatia mea...am alt sfat. Daca buda voastra e dotata cu capac,va indemn sa-l ridicati. Dupa ce l-ati ridicat...urcati-va cu picioarele pe vas (cu grija,sa nu alunecati). Da stiu, va ganditi...moama cata nesimtire,te urci cu picioaarele..bla-bla-bla. Da! Mai bine nesimtire,decat tratament pentru nu stiu ce bacterii. Ok, dupa ce v-ati asezat...e necesar sa stati oarecum comfortabil,pentru a evita amortirea picioarelor. Apoi, luati-o ca pe o provocare..."ia sa vad ma...nimeresc hartia?" Ce poate fi mai frumos??? Te si "distrezi", iti lansezi balanta...si lasi si curat in urma. E atat de simplu!!!
Bineinteles, daca nu ai talent...sigur ai vreo perie pe acolo pe undeva. Foloseste-o cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu