luni, 31 ianuarie 2011

Sunt ingamfata???

Doamne Dumnezeule??? Cum am ajuns eu sa fiu ingamfata??? Poi cum...reusesc si eu sa intru pe mess, multumita lui "iubi" al Simonei cand ma trezesc ca sunt "apostata" de un cavaler (calare). El continuase o discutie pe care o avusesem cand eram intrata pe mess de pe telefon...si il intreb "Ce vrea sa insemne asta?". Mentionez ca in acel moment nu mai retineam ce discutasem. A incercat omu' sa imi explice ce era de fapt dupa care am zis "Aha,ok!". Si de aici s-a rupt filmul, el aducandu-mi acuze cum ca as avea un caracter de c***t. Buuuuun! Doar pentru ca nu i s-a acordat atentia cu care probabil il copleseau diferite domnisoare inseamna ca eu am astfel de caracter??? Doar pentru ca imi vad de treaba mea, si vorbesc ce ar trebui vorbit cu o persoana pe care nu o cunosc..sunt catalogata drept "buricul pamantului". De multe ori spune ca are treaba..si eu ii spun "pa" dupa care incepe o noua discutie despre caracterul meu. Dar ce e rau in a spune Pa cuiva..mai ales daca omul pleaca! Aveam caracter de rahat daca nu spuneam nimic,insemna ca sunt prost crescuta. Ok..l-am deranjat.Il intreb..cu ce l-am deranjat,imi spune sa uit si ca sa-l scuz ca are de invatat iar mai inainte ca ii spusesem ca nu vreau sa retin ca poate are treaba. Dar nu a zis "Ok..chiar sa stii ca am de invatat". Nu! Asa ca Domnule draga...deoarece mi-ai spus ca ai de invatat si nu puteam sa intrerup acest proces pe cale de disparitie si nici pe mess n-am vrut sa te deranjez, iti spun aici...eu sunt o fata foarte de treaba si "ingamfata" ar fi ultimul epitet comparativ pe care mi l-ai putea adresa.

P.S. Injuriile si parerea despre nesimtirea mea de a scrie acest post, rog a fi adresate pe adresa mea de messsenger.

3 comentarii:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. ce plina de tine esti saracio, de fapt esti la fel de sparta, vulgara si pitzi ca si restul (asa pui tu problema in mintea ta cu orizonturi inguste - tu si restul - =))) :-j) fetelor si persoanelor pe care le critici, cu o singura exceptie - ipocrizia ;). Felicitari, ai bravat si la capitolul vulgaritate si falsitate.
  Mult noroc cu blogul - sper sa n-o iei in nume de rau :-j

  RăspundețiȘtergere
 3. =)) Mai anonimule...stii ca parerea ta nu conteaza,nu? Cand te mai buseste inspiratie in a-mi lasa comentarii acide fara sa stii despre ce e vorba, te-as ruga sa iti pui si numele! Asta ca sa nu fi si tu "spart,vulgar,pitzi/cocalar" si sa imi demonstrezi ca tu n-ai mintea cu orizonturi inguste...Iar ca sa iti arat ca nu-s ipocrita, nu iti sterg comentariul :))) :-j

  RăspundețiȘtergere