luni, 17 mai 2010

Pur si simplu e impotriva noastra!

Cine? Apartamentul..sau Casa groazei ! In acest apartament nu ai cum sa ai o viata normala, e mai ceva ca in Survivor. Dupa cateva ''mici incidente', proba de azi a fost fatala. Stateam linistita pe scaunul meu,in fata calculatorului si vorbeam cu Sorina, colega mea de suferinte...brusc se aude un zgomot, asemanator cu cel produs de Cascada Urlatoare. Deschide usa, sunetul era tot mai infricosator. Venea dinspre baie..

Buuun! Pana ne-am desteptat noi, si ne-am dat seama ca suntem inundate...se stransese destula apa! De panica nu mai zic, Sorina plecase pe scara sa cheme vecinii si eu am ramas singura.Primul lucru care mi-a venit in minte a fost sa o sun pe mama! De ce? Nu stiu... Avea telefonul inchis, genunchii imi tremurau ca ai unui caine la injectie. Abia cand am vazut ca apa ajunsese la mufa incarcatorului...m-am luminat! Era clar ca n-o sa mor inecata, dar electrocutata aveam toate sansele...si da-i Lexo si scoate toate cablurile. Well done so far...apare si Sorina mea , fix in momentul cand ma simteam cea mai abandonata fiinta de pe pamant, cu vecinul de dedesubt.Dupa ce a ajuns apa cam pana la glezne, a intrerupt si el conducta sau ce gura ma-sii era aia!

Era atata pace in apartament....si atata apa, de puteam sa inving seceta. Trecand peste acest aspect, am reusit sa scoatem apa...cam intr-o ora, bineinteles cu ajutorul unei vecine. Dupa ce i-am multumit si am ramas doar cu Sorina, stateam si priveam...si priveam. Totul arata ca dupa inundatiile de la Vadu Rosca.

Eh...sa privim si partea buna, apa a ajuns si in cele mai inaccesibile coltisoare si a curatat praful...ca deobicei majoritatea povestioarelor au happy-end! ;)

7 comentarii:

  1. interesant:)) macar bine ca s-a curatat praful din coltisoare:))

    RăspundețiȘtergere
  2. ca tot sunase gazda dimineata si imi spusese ca vrea curatenie.....noi am fost fete harnice si am facut curatenie generala :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) in situatia asta era buna o reclama la detergent

    RăspundețiȘtergere
  4. =)) razi tu Sebi,dar tare as vrea sa te vad si pe tine intr-o situatie din asta :))

    RăspundețiȘtergere
  5. daca te electrocutai ce ma faceam eu fara tine???.....si priveste partea buna fara sa te chiunui ai scos tot praful din apartament:))

    RăspundețiȘtergere